Můj účet

Zapomenuté heslo? | Nový účet

Trendy destinace na léto: Bulharsko láká turisty na moře i památky

Čeští turisté čím dál častěji vyhledávají dovolenou u Černého moře. Výhodou je krátký let, možnost domluvy i bez znalosti světového jazyka, a především cena, díky níž je Bulharsko dostupnější než jiné destinace. Z Bulharska se tak stává nová trendy destinace pro letní dovolenou.

Do Bulharska se můžete vypravit jak za krásnými, pozvolna se svažujícími písečnými plážemi, tak za poznáním. Najdete zde malebná historická městečka, staré kláštery a rozmanitou přírodu. Dobrodružnější povahy by si neměly nechat ujít vysokohorské túry v prostředí majestátních masivů. Za návštěvu stojí také řada národních parků a přírodních krás, které můžete objevovat i jako cykloturisté.

Odpočinkový pobyt nabízí Slunečné pobřeží

Největším letoviskem Bulharska je Slunečné pobřeží, které je zároveň jedním z nejvyhledávanějších míst bulharského Černomoří. Pyšní se nádhernou dlouhou písečnou pláží, podél níž vede až do historického Nesebaru živá pobřežní promenáda. Večer zde můžete posedět v kavárně či restauraci nebo si vybírat z rozmanitého zboží místních stánků. Velkým lákadlem je také aquapark, kde si přijdou na své především děti.

Bulharsko

Letovisko nabízí velké množství restaurací, barů, obchodů, nočních klubů, diskoték a dalšího vyžití. Dopravu zajišťují minivláčky, do okolních měst se pak pohodlně dostanete pravidelnou autobusovou dopravou. V posledních letech prošla většina zdejších hotelů zásadní modernizací, hostům tak mohou nabídnout příjemné zázemí i kvalitní služby. I to posiluje oblíbenost bulharských letovisek a upevňuje status aktuálního trendu pro letní dovolenou.

Oblíbené destinace pro dovolenou s dětmi

V letovisku Slunečné pobřeží leží například oblíbený hotel Riva, který je pro svou písečnou pláž s pozvolným vstupem do moře vyhledáván především rodinami s dětmi. Komplex tří budov leží v krásné zahradě s bazénem, pro děti je k dispozici dětský koutek i animační programy. Stravování formou all inclusive je zajištěno v restauraci s terasou, lobby baru a baru u bazénu.

Bulharsko

Na rozhraní Slunečného pobřeží a nového Nesebaru se rozkládá velmi žádaný čtyřhvězdičkový hotel Kotva, od něhož se dostanete příjemnou procházkou kolem písečných dun k široké písečné pláži. K dispozici jsou tři bazény, aquapark pro děti, dětské hřiště i fitness centrum či stolní tenis.

Starosti přenechte spolehlivé cestovní kanceláři

Nabídku leteckých zájezdů do Bulharska nyní výrazně rozšířila tradiční cestovní kancelář BRENNA, která příští rok oslaví již své 25. výročí. Za dobu působnosti na trhu nasbírala mnoho cenných zkušeností a odbavila více než 9 000 klientů, mnoho z nich jezdí na dovolenou s CK BRENNA opakovaně.

Spolehnout se můžete na profesionální služby a osobní přístup. Zaměstnanci CK BRENNA vám ochotně pomohou s výběrem ideální destinace pro letní dovolenou a v dobrých rukou budete i přímo v hotelu, kde se o vaši spokojenost postarají kvalifikovaní delegáti. Více informací o zájezdech nejen do Bulharska najdete na www.brenna.cz.

- PR článek -

Článek byl zobrazen 2 233 krát.

 
 

Náš tip

Velký poznávací okruh Srí Lankou

Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera.Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera a dvoudenním pobytem u Indického oceánu. Česká průvodkyně po celou dobu zájezdu a perfektní servis. CK Tilia.

Zájezd do Keni na safari a Diani beach

Zájezd do Keni na safriPoznávací letecký zájezd po největších krásách národních parků Keni - 7 dní na safari doplněné o pobyt na Diani Beach. CK Simon Tourist.

Plavby včetně letenky za akční ceny

CK Tilia - zájezdy do Izraele, Palestiny, JordánskaVypravte se s RIVIERA TOUR na plavbu po Rudém moři, Středozemním moři nebo Karibiku a poznejty jejich největší krásy. Zažijete neopakovatelnou atmosféru dovolené na výletní lodi. Včetně letenky a českého delegáta.

Výběr nejlevnějších zájezdů

Výběr těch nejlevnějších zájezdů pro rok 2024 za mimořádné ceny. To nejlepší z českých a německých CK na jednom místě. 

UBYTOVÁNÍ ZA NEJLEPŠÍ CENY

UbytováníNejširší nabídka ubytování ve všech destinacích světa za bezkonkurenční ceny. Hotely, apartmány, penziony, prázdninové domy, ubytování v soukromí. Jednoduchá rezervace online.

Zájezdy do celého světa

Levné ubytovní v Bulharsku

Stovky hotelů, penzionů a dalších ubytovacích kapacit v Bulharsku. Rezervace ubytování online a v češtině. Najít si ubytování v zahraničí nikdy nebylo tak snadné ...

 
 

RSS v. 0.91, RSS v. 2, Atom . Copyright © svetadily.cz | Created by weto.cz webdesign.

Egypt | Turecko | Chorvatsko | Itálie | USA | Řecko | Rakousko