Můj účet

Zapomenuté heslo? | Nový účet

Primorsko - hit dovolená 2012 v Bulharsku

Letní dovolené v Bulharsku se v posledních letech těší velkému zájmu. Bulharsko nabízí koupání v čistém moři, krásné, dlouhé pláže se zlatavým pískem s pozvolným vstupem do moře, nádhernou přírodu i řadu historických a kulturních památek. Návštěvníci stále oceňují také výborné cenové relace.

Ceny potravin a zejména nápojů a jídel v restauracích, které jsou nižší než v České republice, umožňují zejména rodiny s dětmi užít si naplno veškerých lákadel, které bulharská kuchyně nabízí.

Letoviska jižně od druhého největšího bulharského města Burgas (kde se nachází také letiště využívané pro charterové lety z Ostravy a Brna) nabízejí veškerou potřebnou infrastrukturu a výborný servis (Černomorec, Sozopol, Primorsko, Kiten a Lozenec) a přitom ještě nejsou tak přeplněná jako letoviska severně od Burgasu (Slunečné pobřeží, Zlaté písky apod.). Jižní část bulharského pobřeží navíc nabízí stálejší počasí s méně srážkami a nepřelidněné pláže.

Vedle přímých leteckých charterových spojů z Ostravy a Brna mohou klienti CK BON TON využít také pohodlné autokarové dopravy, která je zajištěna moderními plně klimatizovanými zahraničními autokary se zkušenými řidiči. Cesta je absolvována téměř po celé trase po dálnicích, které už nabízejí veškerou infrastrukturu, na jakou jsou cestovatelé zvyklí v západní Evropě. Cesta autokarem z Brna trvá cca 22 hodin.

Mezi dlouhodobě nejoblíbenější destinace vyhledávané českými klienty patří Primorsko - živé přímořské letovisko, které se nachází 60 km jižně od Burgasu a 25 km od překrásného historického města Sozopol (centrum zapsané na seznam UNESCO). Primorsko nabízí svým hostům rušné ulice plné obchůdků, restaurací, barů, diskoték, ale také romantická tichá zákoutí.

Největší devizou jsou dvě písečné pláže s pozvolným vstupem do moře, menší pláž na jižní straně letoviska a zejména druhá dlouhá, táhnoucí se od centra Primorska na sever k zálivu “Perla“. Na plážích se nachází velký výběr restaurací a barů nabízející občerstvení za příznivé ceny, stejně jako široká nabídka vodních sportů (šlapadla, skútry, windsurfing, kurzy potápění s instruktorem apod.), půjčoven slunečníků a lehátek, samozřejmostí jsou sprchy a převlékárny.

Primorsko ocení klienti vyhledávající rušné centrum s bohatým výběrem noční zábavy a nákupních možností, avšak díky široké nabídce ubytovacích kapacit v klidné zóně je vhodné i pro rodiny s dětmi, kteří uvítají možnost návštěvy největšího bulharského aquaparku a dlouhých písečných pláží v těsné blízkosti ubytovacích kapacit.

CK BON TON přichází pro letní sezónu 2012 s rozšířenou nabídkou ubytovacích kapacit se širokým výběrem stravovacích služeb - all inclusive, plná penze, polopenze, samostatné snídaně či pobyty bez stravy.

Klienti upřednostňující stravování formou all inclusive uvítají nabídku krásného moderního hotelu Prestige City II., který se nachází přímo na písečné pláži na jižním okraji letoviska Primorsko. Ubytování je zajištěno v prostorných apartmánech pro 4-6 osob. Komplex nabízí několik bazénů s lehátky a slunečníky zdarma, Wi-Fi, restauraci, dětské hřiště a animační programy pro děti i dospělé.
Hotel Penelope*** se nachází přímo u severní pláže Perla a nabízí komfortní pokoje pro 2-4 osoby. Klienti si mohou objednat pobyt se snídaní, s polopenzí či plnou penzí s autokarovou nebo leteckou dopravou.

Rodinný hotel Blíženci*** se nachází v těsné blízkosti hotelu Penelope, kde je zajištěna možnost stravování. Ubytování je zajištěno v jednolůžkových či dvoulůžkových pokojích (jednolůžkový pokoj mimořádně bez příplatku), rodinných pokojích pro 2-4 osoby a luxusních střešních mezonetových apartmánech pro 2-4 osoby. Samozřejmostí je Wi-Fi a klimatizace ZDARMA. Klienti mohou využít autobusovou i leteckou dopravu.

Své oblibě se už několik let těší také penzion Georgievi *** nacházející se taktéž v nové rezidenční části letoviska v blízkosti severní pláže a v blízkosti hotelu Penelope a rodinného hotelu Blíženci. Ubytování je zajištěno v pokojích pro 2-4 osoby s možností zajištění stravy.  Klienti mohou využít autobusovou i leteckou dopravu.

V nabídce CK BONTON naleznou klienti ubytovací kapacity také v letoviscích Černomorec, Sozopol, Kiten a také v krásném letovisko Lozenec na jihu bulharského černomořského pobřeží.

Ceny zájezdů s autokarovou dopravou začínají už na 3.990,- Kč za osobu. Klienti, kteří využijí výhodných slev za včasný nákup (first minute), mohou získat slevy až 14 % nebo využít při objednání zájezdu až do konce února 2012 akci dítě zdarma.

Bulharsko nabízí nepřeberné možnosti pro trávení fantastické dovolené pro klienty všech věkových kategorií včetně rodin s dětmi a seniorů. Vyzkoušejte služby CK BON TON a užijte si krásnou dovolenou v zemi, kde jsou čeští klienti vítáni s otevřenou náručí!

- PR článek -

CK BON TON
Masarykovo nám. 17
753 01  Hranice
Tel.: 581 605 080

bontonck@bontonck.cz
www.bontonck.cz

Článek byl zobrazen 9 169 krát.

 
 

Náš tip

Velký poznávací okruh Srí Lankou

Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera.Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera a dvoudenním pobytem u Indického oceánu. Česká průvodkyně po celou dobu zájezdu a perfektní servis. CK Tilia.

Zájezd do Keni na safari a Diani beach

Zájezd do Keni na safriPoznávací letecký zájezd po největších krásách národních parků Keni - 7 dní na safari doplněné o pobyt na Diani Beach. CK Simon Tourist.

Plavby včetně letenky za akční ceny

CK Tilia - zájezdy do Izraele, Palestiny, JordánskaVypravte se s RIVIERA TOUR na plavbu po Rudém moři, Středozemním moři nebo Karibiku a poznejty jejich největší krásy. Zažijete neopakovatelnou atmosféru dovolené na výletní lodi. Včetně letenky a českého delegáta.

Výběr nejlevnějších zájezdů

Výběr těch nejlevnějších zájezdů pro rok 2024 za mimořádné ceny. To nejlepší z českých a německých CK na jednom místě. 

UBYTOVÁNÍ ZA NEJLEPŠÍ CENY

UbytováníNejširší nabídka ubytování ve všech destinacích světa za bezkonkurenční ceny. Hotely, apartmány, penziony, prázdninové domy, ubytování v soukromí. Jednoduchá rezervace online.

Zájezdy do celého světa

Levné ubytovní v Bulharsku

Stovky hotelů, penzionů a dalších ubytovacích kapacit v Bulharsku. Rezervace ubytování online a v češtině. Najít si ubytování v zahraničí nikdy nebylo tak snadné ...

 
 

RSS v. 0.91, RSS v. 2, Atom . Copyright © svetadily.cz | Created by weto.cz webdesign.

Egypt | Turecko | Chorvatsko | Itálie | USA | Řecko | Rakousko