Můj účet

Zapomenuté heslo? | Nový účet

Hotel POMORIE ***

Pěkný hotel all inclusive s bazénem a veškerým zázemím pro skvělou dovolenou má ideální polohu přímo u pláže a přitom asi jen 500m od centra letoviska .

Ubytování

Dvoulůžkové pokoje s možností přistýlky jsou vybaveny TV, telefonem, vlastním sociálním zařízením (WC, sprcha, umyvadlo) a balkonem.

Stravování
Program all inclusive zahrnuje snídaně, obědy, večeře, lehčí občerstvení během dne a nealko a alkoholické nápoje místní výroby.

Služby
Hostům je k dispozici recepce se vstupní halou, trezor (za poplatek), výtahy, restaurace, lobby bar, pool bar, velký venkovní bazén s malým dětským bazénem, dětský koutek a fitness. Hotel pořádá i animační programy a různé sportovní vyžití (stolní tenis, volejbal, šipky, šachy, aerobic). Lehátka a slunečníky u bazénu jsou zdarma.

Pláž
Pláž (vzdálená asi 50m) je rozlehlá písčitá s pozvolným vstupem do moře. Samozřejmostí jsou plážové bary a občerstvení. Za poplatek si lze zapůjčit lehátka a slunečníky a vybrat si z široké nabídky vodních sportů.

Hodnocení CK
Velice oblíbený a vyhledávaný hotel, který nabízí veškeré možnosti pro strávení pěkné dovolené. Svou polohou blízko pláže, vlastním bazénem a programem all inclusive je vhodný pro všechny věkové kategorie a pro rodiny s dětmi.

 
7
7
 
8
 
Vložení fotografie
Přidejte recenzi: Hotel POMORIE ***

Průměrné hodnocení je: 3.0000 hvězdiček
Vaše hodnocení - 1 recenzí.

  • 5 hvězdiček
    0
  • 4 hvězdiček
    0
  • 3 hvězdiček
    1
  • 2 hvězdiček
    0
  • 1 hvězdiček
    0

Už tam nepojedeme

nemá avatar
3 hvězdiček
Michal
18 12:12:33.listopadu 2009

Hotel bych doporučil jen hodně nenáročným klientům, my jsme zde ale spokojení moc nebyli. Určitě sem už vícekrát nepojedeme, určitě jsou hezčí místa, kde strávit dovolenou. celá recenze

 
 

Náš tip

Velký poznávací okruh Srí Lankou

Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera.Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera a dvoudenním pobytem u Indického oceánu. Česká průvodkyně po celou dobu zájezdu a perfektní servis. CK Tilia.

Zájezd do Keni na safari a Diani beach

Zájezd do Keni na safriPoznávací letecký zájezd po největších krásách národních parků Keni - 7 dní na safari doplněné o pobyt na Diani Beach. CK Simon Tourist.

Plavby včetně letenky za akční ceny

CK Tilia - zájezdy do Izraele, Palestiny, JordánskaVypravte se s RIVIERA TOUR na plavbu po Rudém moři, Středozemním moři nebo Karibiku a poznejty jejich největší krásy. Zažijete neopakovatelnou atmosféru dovolené na výletní lodi. Včetně letenky a českého delegáta.

Výběr nejlevnějších zájezdů

Výběr těch nejlevnějších zájezdů pro rok 2024 za mimořádné ceny. To nejlepší z českých a německých CK na jednom místě. 

UBYTOVÁNÍ ZA NEJLEPŠÍ CENY

UbytováníNejširší nabídka ubytování ve všech destinacích světa za bezkonkurenční ceny. Hotely, apartmány, penziony, prázdninové domy, ubytování v soukromí. Jednoduchá rezervace online.

Zájezdy do celého světa

Levné ubytovní v Bulharsku

Stovky hotelů, penzionů a dalších ubytovacích kapacit v Bulharsku. Rezervace ubytování online a v češtině. Najít si ubytování v zahraničí nikdy nebylo tak snadné ...

 
 

RSS v. 0.91, RSS v. 2, Atom . Copyright © svetadily.cz | Created by weto.cz webdesign.