Můj účet

Zapomenuté heslo? | Nový účet

Hotel BILIANA BEACH ****

Krásný hotel přímo na pláži s bazénem a veškerým zázemím pro skvělou dovolenou.

Ubytování
Dvoulůžkové pokoje s možností přistýlky jsou vybaveny minibarem, TV, telefonem, vlastním sociálním zařízením, klimatizací a balkonem.

Stravování
Snídaně.

Služby
Hostům je k dispozici recepce se vstupní halou, restaurace, restaurace a la carte, italská pizzeria, lobby bar, pool bar, piano bar, internetová místnost, vnitřní bazén, venkovní bazén, vířivka, fitness, stolní tenis, šipky, billiard. Lehátka a slunečníky u bazénu jsou zdarma.

Pláž
Pláž je rozlehlá písčitá s pozvolným vstupem do moře. Samozřejmostí jsou plážové bary a občerstvení. Za poplatek si lze zapůjčit lehátka a slunečníky a vybrat si z široké nabídky vodních sportů.

Hodnocení CK
Velice oblíbený a vyhledávaný hotel, který nabízí veškeré možnosti pro strávení krásné dovolené. Svou polohou přímo na pláži, vlastním bazénem a možností stravování je vhodný pro všechny věkové kategorie a pro rodiny s dětmi.

1
2
 
 
Vložení fotografie
Přidejte recenzi: Hotel BILIANA BEACH ****

Průměrné hodnocení je: 3.3333 hvězdiček
Vaše hodnocení - 3 recenzí.

  • 5 hvězdiček
    0
  • 4 hvězdiček
    1
  • 3 hvězdiček
    2
  • 2 hvězdiček
    0
  • 1 hvězdiček
    0

Za moc peněz málo muziky, nedoporučuji.

nemá avatar
3 hvězdiček
Milanek
30 12:14:21.června 2009

Asi jsme od hotelu čekali trochu více, ale docela nás zklamal. Má skvělou polohu, vybavení, pokoje, krásné okolí, ale to je tak všechno. Služby jsou na velmi špatné úrovni. V okolí jsou téměř nulové možnosti zábavy, ale snad se to do příštích let zlepší. celá recenze

Platíte za hezké místo, stravujte se mimo hotel.

nemá avatar
4 hvězdiček
Ondřej
22 10:48:20.července 2009

Skvěle vybavený hotel mimo rušné centrum doporučuji seniorům nebo rodinám s dětmi. Zábavy si tu moc neužijete, ale mimo sezónu je tu určitě klid a pohodový pobyt. celá recenze

Celkem pěkný pobyt, ale špatné jídlo.

nemá avatar
3 hvězdiček
Lucka
15 15:26:42.prosince 2009

Osobně jsem nebyla vůbec spokojena s hotelovými službami a možnostmi sportovního vyžití. Dobře situovaný hotel mimo centrum je vhodný možná pro rodiny s malými dětmi nebo starší generaci. Na základě vlastní zkušnosti nedoporučuji aktivním lidem, kteří vyhledávají zábavu, sportovní vyžití a noční život. celá recenze

 
 

Náš tip

Velký poznávací okruh Srí Lankou

Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera.Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera a dvoudenním pobytem u Indického oceánu. Česká průvodkyně po celou dobu zájezdu a perfektní servis. CK Tilia.

Zájezd do Keni na safari a Diani beach

Zájezd do Keni na safriPoznávací letecký zájezd po největších krásách národních parků Keni - 7 dní na safari doplněné o pobyt na Diani Beach. CK Simon Tourist.

Plavby včetně letenky za akční ceny

CK Tilia - zájezdy do Izraele, Palestiny, JordánskaVypravte se s RIVIERA TOUR na plavbu po Rudém moři, Středozemním moři nebo Karibiku a poznejty jejich největší krásy. Zažijete neopakovatelnou atmosféru dovolené na výletní lodi. Včetně letenky a českého delegáta.

Výběr nejlevnějších zájezdů

Výběr těch nejlevnějších zájezdů pro rok 2024 za mimořádné ceny. To nejlepší z českých a německých CK na jednom místě. 

UBYTOVÁNÍ ZA NEJLEPŠÍ CENY

UbytováníNejširší nabídka ubytování ve všech destinacích světa za bezkonkurenční ceny. Hotely, apartmány, penziony, prázdninové domy, ubytování v soukromí. Jednoduchá rezervace online.

Zájezdy do celého světa

Levné ubytovní v Bulharsku

Stovky hotelů, penzionů a dalších ubytovacích kapacit v Bulharsku. Rezervace ubytování online a v češtině. Najít si ubytování v zahraničí nikdy nebylo tak snadné ...

 
 

RSS v. 0.91, RSS v. 2, Atom . Copyright © svetadily.cz | Created by weto.cz webdesign.