Můj účet

Zapomenuté heslo? | Nový účet

Hotel KAMENEC ****

Krásný hotel s polopenzí, bazény a veškerým zázemím pro skvělou dovolenou má ideální polohu přímo u pláže a přitom asi jen 200m od centra letoviska .

Ubytování

Dvoulůžkové pokoje, některé s možností až dvou přistýlek, jsou vybaveny minibarem, TV, telefonem, klimatizací, vlastním sociálním zařízením (WC, umyvadlo, sprcha) a balkonem.

Stravování
Polopenze - snídaně a večeře v hotelové restauraci.

Služby
Hostům je k dispozici recepce se vstupní halou, výtah, restaurace, lobby bar, pool bar, bazén a dětský bazén, vířivka, dětský koutek, sauna, fitness a masáže (za poplatek), pronájem trezoru, internet. Lehátka a slunečníky u bazénu jsou zdarma.

Pláž
Pláž je rozlehlá písčitá s pozvolným vstupem do moře. Samozřejmostí jsou plážové bary a občerstvení. Za poplatek si lze zapůjčit lehátka a slunečníky a vybrat si z široké nabídky vodních sportů.

Hodnocení CK
Velice oblíbený a vyhledávaný hotel, který je svou polohou u pláže a nabídkou služeb, ideálním místem pro strávení nádherné dovolené. Doporučujeme i pro rodiny s dětmi.

 
 
 
 
 
Vložení fotografie

Pavla

01 13:46:32.07.2009

Hotel bych určitě nedoporučila rodinám s dětmi a seniorům. Senioři budou mít určitě problém v koupelně. Koupelna je velice špatně řešena. Sprchujete se v podstatě na záchodě (absolutně nehygienické) a po osprchování zůstává voda v koupelně a neodtéká. Naše děti nemohly přes den usnout z důvodu velkého hluku (hlasitá hudba i na pláži). Je to opravdu pěkný nový hotel, ale určitě nedoporučuji se stravovat v hotelu. (velké fronty, vázne doplňování jídla, někdy dojde a máte smůlu) Obsluha neumí jazyky, což není zas takový problém. Pozitivum jsou velice levné koktejly a alkohol u baru. To ale ocení pouze někteří z nás. Dovolená se mi líbila, ale už bych do tohoto hotelu, za takovou cenu zájezdu nejela.

Přidejte recenzi: Hotel KAMENEC ****

Průměrné hodnocení je: 3.6667 hvězdiček
Vaše hodnocení - 3 recenzí.

  • 5 hvězdiček
    0
  • 4 hvězdiček
    2
  • 3 hvězdiček
    1
  • 2 hvězdiček
    0
  • 1 hvězdiček
    0

Dobrá dovolená za dobré peníze

nemá avatar
4 hvězdiček
Verča
30 11:53:45.června 2009

S výběrem dovolené jsme byli nakonec spokojeni, určitě si na své přijdou i rodiny s dětmi, viděli jsme jich tam dostatek. Nevýhodou je, že se v okolí dostavují další hotely, během hlavní sezóny jsou ale práce pozastaveny, aby to nerušilo hosty. celá recenze

Město stavěné jen pro turistický ruch.

nemá avatar
4 hvězdiček
Martin
22 10:25:25.července 2009

Užili jsme si tu pěknou dovolenou, přestože je to město stavěné výhradně pro turisty. Strava nás příliš nenadchla, ale nádherná pláž a úžasné moře celkový dojem vynahradilo. celá recenze

Hezká rodinná dovolená.

nemá avatar
3 hvězdiček
Pavel a Markéta
04 12:21:40.září 2009

Doporučuji zejména rodinám s dětmi. Naše děti byli nadšené hlavně z bazénu. Celkově bych to shrnula jako opravdu hezkou rodinnou dovolenou, kterou jsme si všichni moc užili. Můžeme jen doporučit, sami se tam rádi vrátíme! celá recenze

 
 

Náš tip

Velký poznávací okruh Srí Lankou

Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera.Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera a dvoudenním pobytem u Indického oceánu. Česká průvodkyně po celou dobu zájezdu a perfektní servis. CK Tilia.

Zájezd do Keni na safari a Diani beach

Zájezd do Keni na safriPoznávací letecký zájezd po největších krásách národních parků Keni - 7 dní na safari doplněné o pobyt na Diani Beach. CK Simon Tourist.

Plavby včetně letenky za akční ceny

CK Tilia - zájezdy do Izraele, Palestiny, JordánskaVypravte se s RIVIERA TOUR na plavbu po Rudém moři, Středozemním moři nebo Karibiku a poznejty jejich největší krásy. Zažijete neopakovatelnou atmosféru dovolené na výletní lodi. Včetně letenky a českého delegáta.

Výběr nejlevnějších zájezdů

Výběr těch nejlevnějších zájezdů pro rok 2024 za mimořádné ceny. To nejlepší z českých a německých CK na jednom místě. 

UBYTOVÁNÍ ZA NEJLEPŠÍ CENY

UbytováníNejširší nabídka ubytování ve všech destinacích světa za bezkonkurenční ceny. Hotely, apartmány, penziony, prázdninové domy, ubytování v soukromí. Jednoduchá rezervace online.

Zájezdy do celého světa

Levné ubytovní v Bulharsku

Stovky hotelů, penzionů a dalších ubytovacích kapacit v Bulharsku. Rezervace ubytování online a v češtině. Najít si ubytování v zahraničí nikdy nebylo tak snadné ...

 
 

RSS v. 0.91, RSS v. 2, Atom . Copyright © svetadily.cz | Created by weto.cz webdesign.