Můj účet

Zapomenuté heslo? | Nový účet

Grand hotel Primorsko *****

Luxusní nově otevřený pětihvězdičkový hotelový komplex s bazény a spa centrem , s ideální polohou u pláže a přitom nedaleko centra.

Ubytování
Dvoulůžkové pokoje s možností jedné přistýlky jsou vybaveny minibarem, TV, telefonem, klimatizací, vlastním sociálním zařízením, fénem, trezorem a balkonem.

Stravování
All inclusive program zahrnuje snídaně, obědy, večeře,lehké občerstvení během dne a nealko a alkoholické nápoje místní výroby.

Služby
Hotelovým hostům je k dispozici recepce se vstupní halou a dvěma panoramatickými výtahy, internet, hlavní restaurace, a la cart restaurace, pizza restaurace, café bar s cukrárnou, lobby bar, pool bar, noční bar, venkovní bazén, dětský bazén, vnitřní bazén, vířivka, spa centrum,fitness, stolní tenis, dětský koutek a dětský animační klub. Lehátka a slunečníky u bazénu jsou zdarma.

Pláž
Pláž (vzdálená asi 100 m) je rozlehlá písčitá s pozvolným vstupem do moře. Samozřejmostí jsou plážové bary a občerstvení. Za poplatek si lze zapůjčit lehátka a slunečníky a vybrat si z široké nabídky vodních sportů.

Hodnocení CK
Luxusní hotel, který je svou skvělou polohou u pláže a širokou nabídkou služeb a stravování, ideálním místem pro strávení nádherné dovolené. Doporučujeme i pro rodiny s dětmi. 

1
2
3
 
4
5
6
 
7
8
 
Vložení fotografie

CustomerGHP

30 13:04:07.07.2010

Včera jsem se vrátil z Grand Hotelu Primorsko a stále ve mě přetrvává vztek...3 dny z 8 nás drželi v rozestavěné budově / pokoji (nejezdil ani výtah a netekla teplá voda) a nebyli schopni nám ho vyměnit. Větší drzost jsem snad v životě nezažil!!! Viz fotografie: http://www.flickr.com/photos/52516297@N03/

Přidejte recenzi: Grand hotel Primorsko *****

Průměrné hodnocení je: 4.5000 hvězdiček
Vaše hodnocení - 2 recenzí.

  • 5 hvězdiček
    1
  • 4 hvězdiček
    1
  • 3 hvězdiček
    0
  • 2 hvězdiček
    0
  • 1 hvězdiček
    0

Pěkný hotel v příjemném prostředí

nemá avatar
4 hvězdiček
Danča
24 09:41:32.července 2009

Hotel má bazén s pěkně upraveným okolím. celá recenze

Pěkný nový hotel

nemá avatar
5 hvězdiček
Ládík
12 11:30:09.listopadu 2009

Hotel mohu doporučit všem, co touží po klidu a odpočinku. Také je podle mě vhodný pro rodiny s dětmi a tělesně postižené - má totiž bezbariérový přístup, chybí prahy a jsou v něm výtahy. Fatk vše SUPER! celá recenze

 
 

Náš tip

Velký poznávací okruh Srí Lankou

Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera.Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera a dvoudenním pobytem u Indického oceánu. Česká průvodkyně po celou dobu zájezdu a perfektní servis. CK Tilia.

Zájezd do Keni na safari a Diani beach

Zájezd do Keni na safriPoznávací letecký zájezd po největších krásách národních parků Keni - 7 dní na safari doplněné o pobyt na Diani Beach. CK Simon Tourist.

Plavby včetně letenky za akční ceny

CK Tilia - zájezdy do Izraele, Palestiny, JordánskaVypravte se s RIVIERA TOUR na plavbu po Rudém moři, Středozemním moři nebo Karibiku a poznejty jejich největší krásy. Zažijete neopakovatelnou atmosféru dovolené na výletní lodi. Včetně letenky a českého delegáta.

Výběr nejlevnějších zájezdů

Výběr těch nejlevnějších zájezdů pro rok 2024 za mimořádné ceny. To nejlepší z českých a německých CK na jednom místě. 

UBYTOVÁNÍ ZA NEJLEPŠÍ CENY

UbytováníNejširší nabídka ubytování ve všech destinacích světa za bezkonkurenční ceny. Hotely, apartmány, penziony, prázdninové domy, ubytování v soukromí. Jednoduchá rezervace online.

Zájezdy do celého světa

Levné ubytovní v Bulharsku

Stovky hotelů, penzionů a dalších ubytovacích kapacit v Bulharsku. Rezervace ubytování online a v češtině. Najít si ubytování v zahraničí nikdy nebylo tak snadné ...

 
 

RSS v. 0.91, RSS v. 2, Atom . Copyright © svetadily.cz | Created by weto.cz webdesign.