Můj účet

Zapomenuté heslo? | Nový účet

Hotel Edinstvo **

Poloha
hotel je starší a patří do prvotní zástavby. Je situován v severní rušnější části města, od velké písečné pláže vzdálen 150 m. V okolí je množství barů, restaurací, kaváren a diskoték. Předností hotelu je jeho cena a poloha - blízkost pláže i centra s možností nákupů a zábavy.

Vybavení hotelu
restaurace, velká vstupní hala s recepcí, bar, parkoviště, výtah, za poplatek možnost pronajmutí lednice.

Pokoje
jednoduše vybavené dvoulůžkové pokoje s jednou přistýlkou, balkon, sociální zařízení (WC, sprchový kout).

Ačkoliv se jedná o starší hotel, ubytování je příjemné. Pokoje jsou prostorné, dokonce i s využitím přistýlky. Pobyt v tomto hotelu vyhovuje klientele, která dává přednost pobytu v menších městech před letovisky, není příliš náročná na úroveň ubytování a preferuje pobyt přímo v centru zábavy. Není vhodný pro klienty vyhledávající tichá místa.

Vložení fotografie
Přidejte recenzi: Hotel Edinstvo **

Průměrné hodnocení je: 3.7500 hvězdiček
Vaše hodnocení - 4 recenzí.

  • 5 hvězdiček
    0
  • 4 hvězdiček
    3
  • 3 hvězdiček
    1
  • 2 hvězdiček
    0
  • 1 hvězdiček
    0

Domácký hotel pro nenáročné klienty

nemá avatar
4 hvězdiček
Mufina
02 14:03:06.července 2009

Lepší vybavení nábytkem by rozhodně neškodilo. Protože už jsem tu v mládí zavítala, byla to pro mě v tomto hotelu milá vzpomínková dovolená. celá recenze

Finančně dostupná příjemná dovolená.

nemá avatar
4 hvězdiček
Magdaléna
22 10:10:21.července 2009

Určitě doporučuji všem, kdo si chtějí užít hezkou dovolenou na pěkné pláži s čistým mořem a ještě k tomu za rozumnou cenu. celá recenze

Starý, jednoduchý hotel

nemá avatar
4 hvězdiček
Milan
13 11:53:27.listopadu 2009

Hotel bych doporučil jen opravdu nenáročným turistům, kteří nepotřebují k dovolené žádné vymoženosti, protože těch se tu opravdu nedočkáte. Pokud by to hotelu někdo investoval, dal by se z něj udělat zase nóbl hotel. Přesto jsme byli ale spokojení! celá recenze

cZxbpIJvapnDlPF

nemá avatar
3 hvězdiček
bmYHlmYigXbKAgZSFRI
07 16:41:32.března 2011

cheap auto insurance caut homeowners insurance quotations jbbk life insurance no exam 2491 celá recenze

 
 

Náš tip

Velký poznávací okruh Srí Lankou

Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera.Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera a dvoudenním pobytem u Indického oceánu. Česká průvodkyně po celou dobu zájezdu a perfektní servis. CK Tilia.

Zájezd do Keni na safari a Diani beach

Zájezd do Keni na safriPoznávací letecký zájezd po největších krásách národních parků Keni - 7 dní na safari doplněné o pobyt na Diani Beach. CK Simon Tourist.

Plavby včetně letenky za akční ceny

CK Tilia - zájezdy do Izraele, Palestiny, JordánskaVypravte se s RIVIERA TOUR na plavbu po Rudém moři, Středozemním moři nebo Karibiku a poznejty jejich největší krásy. Zažijete neopakovatelnou atmosféru dovolené na výletní lodi. Včetně letenky a českého delegáta.

Výběr nejlevnějších zájezdů

Výběr těch nejlevnějších zájezdů pro rok 2024 za mimořádné ceny. To nejlepší z českých a německých CK na jednom místě. 

UBYTOVÁNÍ ZA NEJLEPŠÍ CENY

UbytováníNejširší nabídka ubytování ve všech destinacích světa za bezkonkurenční ceny. Hotely, apartmány, penziony, prázdninové domy, ubytování v soukromí. Jednoduchá rezervace online.

Zájezdy do celého světa

Levné ubytovní v Bulharsku

Stovky hotelů, penzionů a dalších ubytovacích kapacit v Bulharsku. Rezervace ubytování online a v češtině. Najít si ubytování v zahraničí nikdy nebylo tak snadné ...

 
 

RSS v. 0.91, RSS v. 2, Atom . Copyright © svetadily.cz | Created by weto.cz webdesign.