Můj účet

Zapomenuté heslo? | Nový účet

Aparthotel Gardenia

Vybavenost:
Nový čtyřposchoďový aparthotel uspokojí i náročnější klienty, hlavně rodiny s dětmi. Má malou recepci, výtah, terasu s posezením, venkovní bazén, bar, vinárnu, fitnes, SPA centrum (za poplatek), 3 sauny (finská, turecká-mokrá a infra), masáže a solárium. Lehátka a slunečníky u bazénu jsou zdarma.

Ubytování:
Je zabezpečené v klimatizovaných studiích pro 2 až 4 osoby a apartmánech pro 4 až 6 osob. Každý apartmán a studio je zařízené pěkným novým nábytkem a má vlastní sociální zařízení ( sprcha/WC), SAT-TV, telefon, ledničku, malou kuchyňku se základním vybavením, elektrickou dvouplotýnku, mikrovlnou troubu, rychlovarnou konvici a balkon resp.terasu.

Studio 2+2- pro 2 až 4 osoby má jednu místnost se dvěmi základmími lůžky a roztahovacím gaučem pro 2 osoby.

Apartmán 3+1 – pro 3 až 4 osoby má dvoulůžkovou ložnici a obývací místnost s roztahovacím gaučem pro 2 osoby. Apartmán 3+1 musí být obsazen třemi plně platícími osobami.

Apartmán 4+2 – pro 4 až 6 osob má dvě dvoulůžkové ložnice a v obývací místnosti se nachází roztahovací gauč pro 2 osoby. Apartmán 4+2 musí být obsazen čtyřmi plně platícími osobami.

Stravování:
Bez stravy. Ubytování s možností vaření, resp. možnost doobjednat večeře v restauraci. 

Pláž:
vzdálená 250 m, písečná

Sport a zábava:
Vodní sporty na pláži, vodní kolo, jízda na banánu a motorové rogallo jsou za poplatek. Ve městě je široký výběr restaurací, kaváren, barů, diskoték a dalších atrakcí pro všechny věkové kategorie.

 
 
 
 
Vložení fotografie
Přidejte recenzi: Aparthotel Gardenia

Průměrné hodnocení je: 4.0000 hvězdiček
Vaše hodnocení - 2 recenzí.

  • 5 hvězdiček
    0
  • 4 hvězdiček
    2
  • 3 hvězdiček
    0
  • 2 hvězdiček
    0
  • 1 hvězdiček
    0

Nedoporučuji seniorům - delší cesta na pláž.

nemá avatar
4 hvězdiček
Ludvík Kmen
07 15:06:19.července 2009

Dovolená se může líbit mladým párům i rodinám s dětmi. Senioři by mohli mít problém s delší cestou na pláž pod prahnoucím sluncem bez kousku stínu. celá recenze

Náročný přístup k pláži, nevhodné pro starší lidi.

nemá avatar
4 hvězdiček
Bublina
24 10:22:35.července 2009

Se vším spokojenost, ale pozor na hodně vzdálený přístup na pláž. Poměrně velká vzdálenost hotelu od pláže a moře může pobyt seniorům a rodinám s dětmi značně znepříjemnit. celá recenze

 
 

Náš tip

Velký poznávací okruh Srí Lankou

Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera.Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera a dvoudenním pobytem u Indického oceánu. Česká průvodkyně po celou dobu zájezdu a perfektní servis. CK Tilia.

Zájezd do Keni na safari a Diani beach

Zájezd do Keni na safriPoznávací letecký zájezd po největších krásách národních parků Keni - 7 dní na safari doplněné o pobyt na Diani Beach. CK Simon Tourist.

Plavby včetně letenky za akční ceny

CK Tilia - zájezdy do Izraele, Palestiny, JordánskaVypravte se s RIVIERA TOUR na plavbu po Rudém moři, Středozemním moři nebo Karibiku a poznejty jejich největší krásy. Zažijete neopakovatelnou atmosféru dovolené na výletní lodi. Včetně letenky a českého delegáta.

Výběr nejlevnějších zájezdů

Výběr těch nejlevnějších zájezdů pro rok 2024 za mimořádné ceny. To nejlepší z českých a německých CK na jednom místě. 

UBYTOVÁNÍ ZA NEJLEPŠÍ CENY

UbytováníNejširší nabídka ubytování ve všech destinacích světa za bezkonkurenční ceny. Hotely, apartmány, penziony, prázdninové domy, ubytování v soukromí. Jednoduchá rezervace online.

Zájezdy do celého světa

Levné ubytovní v Bulharsku

Stovky hotelů, penzionů a dalších ubytovacích kapacit v Bulharsku. Rezervace ubytování online a v češtině. Najít si ubytování v zahraničí nikdy nebylo tak snadné ...

 
 

RSS v. 0.91, RSS v. 2, Atom . Copyright © svetadily.cz | Created by weto.cz webdesign.